Vereniging
Zondag 27 Januari 2008 17:55

D.S.V. "Nieuwe Delft" staat beter bekend onder de naam van haar sociëteit: 'de Bolk'. Het is een kleine vereniging met ongeveer 150 leden, opgericht in 1960. Door de kleinschaligheid ken je veel leden, ook uit andere jaren.


Nieuwe Delft is een gezellige vereniging met wekelijks activiteiten.

Onze sociëteit is open zodra er een lid aanwezig is. Bij ons mag ieder lid achter de bar staan waardoor de bar open is wanneer en zolang het jou uit komt. Natuurlijk zijn er een hoop activiteiten bij de vereniging. Zo is er van maandag tot en met donderdag een open eettafel.  De eettafel begint om 18:30 met het voorgerecht. We eten gezamenlijk en het eten wordt opgediend.

Ook zijn er veel commissies die geregeld activiteiten en feesten organiseren. Zo is er voor iedereen wat te doen, of je nou van barhangen, spelletjes, sport of feest houdt. Zo worden er elk jaar Bolksche spelen gehouden, hebben we een voetbalteam en zijn er een aantal feesten en nog een heleboel andere gave activiteiten door het jaar heen. Ook worden er regelmatig films vertoond.

Je kunt bij onze vereniging (leren) zeilen. Naast onze eigen Valk, kun je ook zeilen op een botter, een houten zeilschip uit 1875. Voor meer informatie kijk je op www.bu130.nl.

Naast gave activiteiten kun je ook veel leren bij een studentenvereniging. Je kunt bijvoorbeeld een jaar bestuur doen of de OWee organiseren. Je maakt dan ook kennis met andere besturen en commissies in en buiten Delft.

Bij onze vereniging kan je het hele jaar door lid worden door een lid aan te spreken. Het is natuurlijk het leukst om lid te worden tijdens de OWee en mee te gaan op de Kennismakingstijd. De Kennismakingstijd is een gezellige periode waarbij je de mensen uit je jaar leert kennen maar natuurlijk ook een hoop leden van de vereniging. De contributie voor de vereniging is €105,- per jaar.

 
 

https://www.facebook.com/debolkhttp://twitter.com/de_bolk

Login