Voorbereidingen OWee
Vrijdag 10 Augustus 2012 14:13

De OWee-commissie is druk bezig met de voorbereidingen voor de OWee. Afgelopen week heeft de sociƫteit weer een mooi, nieuw laagje verf gekregen, en vandaag wordt er druk geklust aan de constructie van de mega-Stef Stuntpiloot. Nog maar anderhalve week tot de OWee, we hebben er zin in!

 
Eindbarbecue
Donderdag 12 Juli 2012 15:37

Vrijdag is de vakantie ingeluid met een eindbarbecue. Vanwege het wisselvallige weer was die niet in de Delftse Hout, maar gewoon op de Bolk. Wel waren er een heleboel zusjes, en is de barbecue afgesloten met een duik in de Hout.

 
Kroegsport
Woensdag 04 Juli 2012 15:10

Vanwege de tentamens is het deze week rustig geweest op De Bolk. Wel zijn donderdag nog de Delftsche Zwervers bij ons op bezoek geweest. De kroegsport is die avond fanatiek beoefend, en de avond is afgesloten met een frisse duik in de Delftse Hout.

 
GrimGram GeBoPo-editie
Donderdag 12 Juli 2012 12:02


Daar is hij dan met ettelijke maanden vertraging: de tweede (en tevens laatste) GrimGram van dit jaar! De GeBoPo wenst U veel leesplezier, wat overigens niet het bestaan van de GeBoPo bevestigt, noch ontkent. Voor de mensen die een papieren versie hebben; deze zal over enkele dagen beschikbaar zijn.

was getekend, GeBoPo


 
Midzomerborrel
Woensdag 27 Juni 2012 14:01

Afgelopen vrijdag was de Midzomerborrel, die zoals gepland eindigde met een frisse, nachtelijke duik in de Delftse Hout. We hebben die avond zelfs een nieuw lid bij de vereniging kunnen verwelkomen!

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 

https://www.facebook.com/debolkhttp://twitter.com/de_bolk

Login